Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal pe website-ul www.kriterion.ro

Acest document cuprinde informațiile despre datele personale colectate de magazinul online al editurii Kriterion (www.kriterion.ro) în calitate de Operator al datelor personale pe care dvs (în calitate de Persoană Vizată) ni le furnizați, pentru activitatea de comerț electronic prin intermediul site-ului kriterion.ro

 

  1. Ce informații colectăm

Activitățile de colectare și procesare a datelor sunt guvernate de Politica de Protecție a Datelor.

 

Kriterion colectează următoarele informații:

Numele si prenumele, adrese, numarul de telefon, adresa de e-mail, adresa IP, comportamentul pe site-ul kriterion.ro, interesele dvs.

 

  1. De ce avem nevoie de aceste date

Avem nevoie de aceste date pentru a va furniza urmatoarele servicii:

Numele, prenumele, adresa si numarul de telefon pentru a factura si livra produsele si serviciile comandate de dumneavoastra.

Adresa de e-mail si numarul de telefon pentru a va tine la curent cu statusul comenzii dumneavoastra, atat din partea kriterion.ro cat si prin intermediul companiilor de curierat avizate de noi. adresele de mail (daca v-ati abonat la newsletter si ati confirmat abonarea prin e-mail), pentru a va trimite oferte generale si personalizate ale kriterion.ro.

Crearea contului dvs pe site-ul nostru și abonarea la serviciile noastre ne facilitează accesul la datele dvs cu caracter personal. kriterion.ro primeste, de asemenea, si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP a dumneavoastra, in scopul de a spori securitatea datelor si a evita cazurile de acces cu rea intentie a site-ului sau serviciilor kriterion.ro

Informații directe despre paginile vizitate și acțiunile realizate în site-ul Kriterion, prin intermediul informațiilor din sesiunea browser-ului sau cookies, inclusiv informații cum ar fi:

– pagina sursa de unde provine vizita

– adresa IP a vizitatorului

– diverse acțiuni intreprinse în pagină (adaugă la favorite, votează etc) și rezultatul acestora

– comentarii publicate pe site-uri

– informații furnizate prin intermediul formularelor din paginile site-ului,

– termeni de căutare utilizați în site-ul

 

  1. Ce facem cu aceste informații

Datele dvs sunt colectate de către EDITURA KRITERION SRL cu sediul în Cluj-Napoca, P-ța Karl Liebknecht, Nr. 2, ap. 1., punc de lucru în Cluj-Napoca, str. Samuil Micu, nr. 12A, ap. 3, reprezentată prin Szabo Iuliu Nicolae.

Stocarea datelor se face în România, la furnizori agreați, în baza unor contracte de servicii.

Dupa caz, datele dumneavoastra personale pot fi impartasite cu anumiti furnizori agreati (servicii postale, servicii folosite de kriterion.ro in vederea efectuarii operatiunilor de livrare, plata, procesare a comenzii, scopuri comerciale si de marketing, etc).

Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;

(b) protejeaza drepturile companiei kriterion.ro sau ale companiilor afiliate;

(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

– in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de kriterion.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

– in cazul in care kriterion.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date e transferata noului operator.

– in cazul in care kriterion.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul saua cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile kriterion.ro.

 

  1. Cât timp le păstrăm

Toate datele personale deținute de noi vor fi păstrate pe perioada furnizării de servicii pe site-ul kriterion.ro plus un an de la închiderea furnizării serviciului.

Închiderea furnizării serviciului se poate face:

– la inițiativa Kriterion

– la notificarea participantului cu privire la decizia de încetare a apartenenței la program

La expirarea termenului descris mai sus, toate datele personale vor fi distruse ireversibil (cu excepția celor necesare pentru diverse obligații fiscale sau alte obligații legale), iar informații cu caracter ne-personal și care nu mai pot fi utilizate pentru identificarea participantului vor fi utilizate doar ca date statistice, utilizabile agregat în scopuri de strategie.

În cazul în care v-ați exprimat consimțământul pentru a vi se transmite newsletter adresa dvs. de e-mail va fi păstrată până veți alege să vă dezabonați. Dezabonarea se va putea face prin accesarea link-ului existent în fiecare newsletter.

 

  1. Care sunt drepturile dumneavoastră?

Dacă în orice moment participantul consideră că orice date personale pe care Kriterion le deține sunt incorecte sau incomplete, acesta are posibilitatea de a cere să vadă aceste informații, să le corecteze sau să fie șterse. Pentru aceasta vă rugăm să formulați o cerere și trimiteți-ne pe adresa kriterion@kriterion.ro

În cazul în care doriți să formulați o plângere asupra modului în care au fost administrate datele personale, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la kriterion@kriterion.ro.

Dacă considerați în continuare că datele personale nu au fost administrate corect conform reglementărilor, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și puteți formula o plângere către aceasta.