Kolozsvár/Cluj Napoca, Rózsa u./str. Samuil Micu 12A/3     0040 264 597 450

Több helyszínen is találkozhatnak velünk a fővárosban a hétvége folyamán.

November 23-25. között három eseményt is a Kriterion Könyvkiadónak dedikálnak Bukarestben. Elsőként a Liszt Intézet Bukarest meghívására a Kriterion 50+ kötetünket mutatjuk be, bár a „könyvbemutató” helyett talán a „beszélgetés” a jó kifejezés: H. Szabó Gyula, a kiadó igazgatója két volt szerkesztővel, Elena Diatcuval és Octavia Nedelcuval eleveníti fel a kiadó bukaresti éveit, az 1970-től ’90-ig tartó időszakot, és persze a személyes emlékeket is. 

A könyvbemutatóra a Liszt Intézet székhelyén, a Gina Patrichi utca 8. szám alatt kerül majd sor november 23-án 19 órától.

November 24-én délelőtt 10 órától az Ady Endre Líceumba várják majd az érdeklődőket egy jó hangulatú beszélgetésre a bukaresti magyar oktatás 200 éves évfordulója kapcsán sajtó alá rendezett Nemzedékek kötet apropóján.

A Ferdinánd sugárút 89. szám alatti líceumban szervezett beszélgetésen a kötet több szerzője is jelen lesz, a cél a bukaresti magyar oktatás múltjának és jelenének áttekintése az évfordulóra készült könyv segítségével.

Végül, de nem utolsó sorban november 25-én, szombaton 10:30-tól a Koós Ferenc Kör keretében a Calvineumba látogatunk, ahol a Kriterion 50+ kötet apropóján beszélgetünk majd a kiadó múltjáról és jelenéről, valamint legizgalmasabb új kiadványairól.

Erre az eseményre a Lutherana utca 13b szám alatt várják majd a könyvszerető közönséget.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük