Tóth Károly Antal: A Nobelesdi és környéke

20.00 lej

Cikkszám: 1236 1 Kategóriák: ,

Leírás

 

Holokauszttagadóknak nevezték el azokat is, akik tisztában vannak mindazzal a sok szenvedéssel, amelyben a deportáltaknak a koncentrációs táborokban részük volt, továbbá azzal is, hogy a járványok és a háború folyamán mindinkább rosszabbodó ellátás következtében igen sokan meghaltak közülük, de a manipulált tanúvallomásokra épülő holokausztmítosz helyett azt szeretnék megismerni, ami ott és akkor valóban történt.
Tudomásul kell venni végre, hogy az is az emberiség és az emberiesség elleni bűncselekmények közé tartozik, amikor valamely megtörtént eseményt felnagyítva, hazugságokkal iszonyatossá rajzolva, a bűnösséget még a vétlenek vétlen utódaira is kiterjesztve más népek ellen gyűlöletet szítanak. Mint teszik azt számos évtized óta mindmáig igen sokan.
Nagy erők működnek ma, hogy a hatalmi tényezőknek való engedelmesség kicsikarása jegyében mindenekelőtt az igazságról és a tiszta erkölcsről való gondolkodás tilalmára építsék a még megalkotás alatt álló új „európai birodalom” lelkivilágát.

További információk

Kötészet

ragasztott

Szerző

Tóth Károly Antal

Megjelenés éve

2020

Borító

karton

Méret

13 x 20 cm

Oldalszám

184

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tóth Károly Antal: A Nobelesdi és környéke” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük