Kolozsvár/Cluj Napoca, Rózsa u./str. Samuil Micu 12A/3     0040 264 597 450

Könyvstanddal és bemutatókkal vártuk a közönséget.

Huszonhetedik alkalommal szervezték meg november 11-15. között a Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásárt, az erdélyi könyves élet egyik legnagyobb seregszemléjét. Bár a járványhelyzet miatt a szervezők kénytelenek voltak többször is alakítani a programon, végül véglegesedett a hétvége eseménysora, és a lehetőségekhez mérten igazán gazdag és sokszínű programmal jelentkezett a rendezvény.

Természetesen a Kriterion Kiadó is képviseltette magát az eseményen: egyrészt jelen voltunk a várbeli üvegkupolában megszervezendő könyvvásáron (a Polis Könyvkiadóval közös standon), másrészt két könyvbemutatóval is színesítettük a vásár programját. A kezdőnapon, azaz november 11-én 17 órától a 20. század sorozatunk ötödik darabját, Nagy József Békeévek Mars Árnyékában. A Székely Határvédelmi Erők története (1940-1944) c. kötetet mutatta be a szerző és beszélgetőtársa, Berekméri Árpád Róbert történész. Az online is közvetített beszélgetést alább visszanézhetik:

November 13-án, szombaton délután 18 órától Király István Egy ifjúkommunista a damaszkuszi úton c. emlékezés-kötetéről beszélgetett Fodor János történész és H. Szabó Gyula, a Kriterion Könyvkiadó igazgatója. Ha lemaradtak róla, nézzék vissza a beszélgetést itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük